TEMAC2018-12-19T09:44:11+01:00
Temac

40 år inom produktionen av slits-återvinningsmaskiner

Temac, som är baserat i Lonate Pozzolo (provinsen Varese), startade i samarbete mellan experter inom det elektroniska och mekaniska området, som förenade sina fyrtio års erfarenhet.

Det har lett till att företaget är marknadsledande när det gäller produktion av slitsmaskiner och specialmaskiner på begäran , särskilt för förpacknings och pappersindustrin.

NYA PRODUKTER

SINGEL-SHAFT SLITTER REWINDERS

TSA-serien är framtagen för bilindustrin och bearbetning av isolerings- och filtreringsmaterial i TNT. Unikt i sitt slag kan TSA spola rullar med en bredd på 2 (eller bredare) meter och en diameter upp till 1300 mm och klippa och spola tillbaka smalband med diameter upp till 1200 mm.

DUAL-SHAFT SLITTER REWINDERS

Den nya serien SRP 162/182/SVI är framtagen som ”TOTALT GRÖN” tack vare ett innovativt elektromekaniskt system för mallrulllyftning. Den tillhör helt ”Ecosystemac-filosofin”, eftersom den har projicerats som ”TOTAL OIL FREE”, synonymt med hög miljökompatibilitet och energibesparing. SRP 162/SVI arbetar optimalt med material som papper, aluminium, plastfilmer och laminat.

TURRET SLITTER REWINDER

TTS-seriens maskiner kombinerar hög prestanda med den bästa flexibiliteten som finns tillgängliga på marknaden, och stöder lindningsaxeln under alla arbetsfaser, inklusive den roterande.
Dessa maskiner kan bearbeta plastfilm, coex, laminat, papper och aluminiumfolier.

läs mer…
läs mer…
läs mer…
kontakta oss för offert

Maximal prestanda och den bästa teknologin

Temac’s produkter uppfyller högsta pålitlighet och effektivitetskrav, vilket garanterar hög effektivitet och kontinuerlig innovation inom sektorn.

Effektiv reservdelsservice och kvalificerat tekniskt stöd tillhandahålls.

Alla maskiner som tillverkas av Temac är ”CE” godkända.