DOTECO2018-12-19T11:27:21+01:00
Doteco

Passion för plastindustrin

Sedan 1994 har Doteco arbetat framgångsrikt inom plastindustrin, speciellt vid extrudering av plastfilm, profil och syntetfibrer. Genom lyhördhet för våra kunder och deras krav, kan vi förstå och förutsäga den tekniska utvecklingen av omvandlingsprocesser och utveckla automatiseringslösningar som alltmer stämmer överens med marknadsförväntningarna.

Vårt team erbjuder erfarenhet med en kombination av flexibilitet och talang, för snabb uppdatering vilket är grundläggande för att hålla sig ajour med den obevekliga tekniska utvecklingen i vår sektor.

PRODUKTER

GRADO ADROIT

Utformad för att blanda pellets i processer som kräver noggrann dosering och repeterbarhet med effektiv blandning. GRADO har konstruerats för att enkelt monteras direkt på extruderns inmatning eller på en plattform ovan extrudern. Kan även installeras som en centralblandare för att mata en eller flera maskiner.

BLENDO ADROIT

Designad för att blanda pellets i extruderingsprocesser där doseringsnoggrannhet och en homogen dispersion av tillsatser är absolut nödvändiga. BLENDO ADROIT har konstruerats för att enkelt monteras direkt på extrudern eller på en plattform ovan extrudern. Dess modulära struktur gör det möjligt att öka antalet doseringsstationer även efter installationen.

SMARTCONVEY – Centralt transportsystem

Helt automatiserat transportsystem tillgängligt för alla Doteco gravimetriska system som ett alternativ till enskilda materialhanterare. Använder samma gränssnitt som används för gravimetriska blandare, löser effektivt praktiska problem som är involverade i hanteringen av råmaterial.

Läs mer…
Läs mer…
Läs mer…
kontakta oss för offert

SUPPORT

DOTECO erbjuder olika tjänster och stöd från ett team av högt specialiserade tekniker, alltid medvetet om kunden förväntningar.

TEKNISK KONSULTATION
KUNDTJÄNST
RESERVDELAR
REMOTE ASSISTANCE
UTBILDNING
REPARATIONER