EREMA2018-12-20T16:36:06+00:00
Erema

Systemen från EREMA är utformade för ett enda syfte: att göra plaståtervinning så innovativ och effektiv som möjligt. De utvecklar pålitliga maskiner och komponenter som är kund- och lösningsorienterade i varje detalj.

För närvarande finns över 5000 av deras system i drift över hela världen.
Tillsammans producerar dessa system årligen mer än 14 miljoner ton pellets av högsta kvalitet.

Dessa siffror gör EREMA till världsledande inom plaståtervinningsmaskiner och systemkomponenter. Som ett framåtblickande företag undersöker de kontinuerligt ny teknik och ytterligare optimeringar.

NÅGRA INTAREMA MODELLER

INTAREMA® K

Helautomatiskt återvinningssystem för kant-trim

Kompakt utformad, minimal driftpersonal behövs, högsta kvalitet på slutprodukten. INTAREMA® K omvandlar kant-trim effektivt och noggrant till rena pellets av hög kvalitet. Upp till 100% av pellets återvänds till produktionsprocessen. Sparar råmaterial likväl som avfallskostnader.  Således betalar denna investering praktiskt taget för sig själv på väldigt kort tid.

INTAREMA® T och TE

Högpresterande termoplastisk plaståtervinning

Två olika serier som bygger på samma kompakta INTAREMA®-återvinningssystem med en kort enkelskruvs extruder. Naturligtvis inklusive  INTAREMA® toppteknologi Counter Current, Smart Start och ecoSAVE®.

För mer effektivitet och produktivitet vid återvinning av plast.

INTAREMA® TVEPLUS

Filtrering, homogenisering och avgasning på högsta nivå

Det patenterade extruderingssystemet INTAREMA® TVEplus® sätter nya standarder för återvinning av material som är svåra att bearbeta, t.ex. tryckta filmer och/eller mycket fuktiga material. Detta görs genom ultrafin filtrering, grundlig smälthomogenisering och högpresterande avgasning i ett enda steg.

Broschyr Intarema K
Broschyr Intarema T & TE
Broschyr Intarema TVE
TILL EREMA

ÖNSKAR DU SE HELA SORTIMENTET FRÅN EREMA?

Erema erbjuder ett brett sortiment av maskiner inom återvinning
TILL EREMA
kontakta oss för offert

En säker känsla.

Den bästa servicen från EREMA Service.

Högsta möjliga maskintillgänglighet, det är målet för varje produktionschef. Från EREMA Service ger vi dig stöd på alla nivåer för att uppnå detta mål. Oavsett om du har kört din EREMA-maskin i 15 veckor, 15 år eller ännu längre.

Som EREMA kund har du ett kompetent team av erfarna servicetekniker till ditt förfogande för telefonstöd och rådgivning, förebyggande underhåll på plats, processteknik vid byte av material, personalutbildning och online support för din personal för bästa driften av din EREMA.